FRUTTI FOOD'un dondurulmuş meyve, sebze ve meyve üretim tesisinin lobisini tasarlarken, ürünlerinin temelinde yatan tazelik ve doğallığı iç mekana yansıtmayı amaçladık. Alanın ana odak noktası olan resepsiyon, adeta meyvelerin doğduğu bereketli bahçeleri ve sık ormanları hatırlatan asil ahşap panellerle çevrelendi. Pürüzsüz yüzeyler ve keskin çizgiler, doğal dokularla kontrast oluşturarak bir uyum ve rahatlık hissi yaratıyor. Üst kata çıkan merdivenlerin aydınlatması, ağaç dalları arasından süzülen ilk güneş ışınlarını temsil edercesine mekana hayat katıyor. Bu lobinin her detayı, burada doğaya saygı duyulduğunu, modern teknolojilerin ise onun cömert armağanlarını dondurulmuş ürünlere dönüştürürken dikkat ve özen gösterildiğini anlatıyor.